Annonce


Annonce

Annonce

Ajax vandt ligaen - nu kommer De Ligt

Transfermarked - 16. maj 2019




Matthijs De Ligt og Frenkie De Jong kunne sammen med resten af Ajax-mandskabet i aftes fejre det hollandske mesterskab, da de sikkert og kontrolleret bankede De Graafschap med 4-1 på udebane på mål af Lasse Schöne, Nicolas Tagliafico samt to gange Dusan Tadic.

Dermed vandt Ajax det første mesterskab i fem sæsoner og det 34. i klubbens historie. Derudover vandt de også den hollandske pokal hvorfor de har snuppet The Double i år. Det menes at være det perfekte punktum for Matthijs De Ligt inden han skriver under på en kontrakt med FC Barcelona.



Spanske kilder erfarer, at aftalen allerede er på plads og at alle vilkår er forhandlet i hus. Man har blot ventet på, at Ajax kunne færdiggøre sæsonen og nu er spørgsmålet om klubberne har en indbyrdes aftale om at offentliggøre skiftet denne uge, eller efter at FC Barcelona har spillet pokalfinale. Alt tyder på, at det bliver i denne uge - men det er endnu usikkert.

Frenkie De Jong skrev under på sin kontrakt for nogle måneder siden og har lige siden fortsat sit glimrende spil. Han fik sagt farvel til Johan Cruyff Arena for nogle dage siden og nu skal han takke af i Ajax inden han flyver til Barcelona. De Ligt følger om kort tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ajax vandt ligaen - nu kommer De Ligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder