Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ajax vandt ligaen - nu kommer De Ligt

Transfermarked - 16. maj 2019Ajax vandt ligaen - nu kommer De Ligt

Matthijs De Ligt og Frenkie De Jong kunne sammen med resten af Ajax-mandskabet i aftes fejre det hollandske mesterskab, da de sikkert og kontrolleret bankede De Graafschap med 4-1 på udebane på mål af Lasse Schöne, Nicolas Tagliafico samt to gange Dusan Tadic.

Dermed vandt Ajax det første mesterskab i fem sæsoner og det 34. i klubbens historie. Derudover vandt de også den hollandske pokal hvorfor de har snuppet The Double i år. Det menes at være det perfekte punktum for Matthijs De Ligt inden han skriver under på en kontrakt med FC Barcelona.Spanske kilder erfarer, at aftalen allerede er på plads og at alle vilkår er forhandlet i hus. Man har blot ventet på, at Ajax kunne færdiggøre sæsonen og nu er spørgsmålet om klubberne har en indbyrdes aftale om at offentliggøre skiftet denne uge, eller efter at FC Barcelona har spillet pokalfinale. Alt tyder på, at det bliver i denne uge - men det er endnu usikkert.

Frenkie De Jong skrev under på sin kontrakt for nogle måneder siden og har lige siden fortsat sit glimrende spil. Han fik sagt farvel til Johan Cruyff Arena for nogle dage siden og nu skal han takke af i Ajax inden han flyver til Barcelona. De Ligt følger om kort tid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder