Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Atleti-præsident skuffet efter Griezmann-beslutning

Transfermarked - 16. maj 2019Atleti-præsident skuffet efter Griezmann-beslutning

Antoine Griezmann kunne tirsdag aften breake nyhede om, at han stopper i Atletico Madrid efter denne sæson. Det gør han for at skifte klub og med al sandsynlighed lander han i FC Barcelona. Nu tager Atletico Madrid-præsidenten Enrique Cerezo bladet fra munden og taler ud om beslutningen.

- Jeg er mere skuffet end irriteret. Jeg troede, at Griezmann havde en stor fremtid i Atletico Madrid med masser af titler, men problemet er, at alle tænker på sin egen måde.- Vi respekterer hans beslutning og ønsker ham held og lykke fremover. Èn smutter, og en anden kommer. Jeg ved ikke, hvor han kommer til at spille, det må I spørge ham om. Hans kvaliteter kan alle bruge.

- Det er en overraskelse og en skuffelse på én og samme tid. Hvis jeg skulle rådgive ham, så ville jeg have bedt ham om at blive. Livet er frit og alle kan gøre hvad de vil, kommer det fra den skuffede præsident.

I Catalonien tror man på, at FC Barcelona bad Antoine Griezmann om at breake nyheden for at vise, at han denne gang er seriøs omkring transferen. Sidste år trak han det langt ud og FC Barcelona fik ingen klar melding fra ham før han udgav en dokumentar hvori han gjorde det klart, at han ville blive i Atletico Madrid. Nu har FC Barcelona fået bekræftet, at Griezmann er klar til at skifte - og nu rykker Bartomeu og co. efter franskmanden.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder