Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann ville lave endnu en dokumentar

Transfermarked - 16. maj 2019Griezmann ville lave endnu en dokumentar

Antoine Griezmann er en fri mand til sommer som det ser ud lige nu. Tirsdag aften bekræftede han over for offentligheden, at han efter denne sæson stopper i Atletico Madrid. Han spiller derfor sin sidste kamp for Atletico denne weekend.

Alt tyder på, at han skifter til FC Barcelona, men inden han overhovedet gik ud med sin beslutning, overvejede han stærkt at lave endnu en dokumentar, som man så det sidste år. Her lavede han en hel dokumentar, hvori han viste hvor svær en beslutning han stod over for. Til slut blev han dog i Atletico Madrid.Denne gang var hans plan at han ville lave endnu en dokumentar, men hvor han bekræftede sit skifte til FC Barcelona. Atletico Madrid gik dog som klub ind og bad Griezmann om at droppe idéen og i stedet fortælle sin beslutning i en kort video til klubbens fans. Det var netop hvad der skete.

Dermed fik Griezmann ikke lov til at skabe endnu et kæmpe drama, som det blev til sidste år. Lige nu handler det om at få sæsonen spillet færdig, få de sidste detaljer på plads og så kan Griezmann med stor sandsynlighed kalde sig for Barca-spiller.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder