Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Koeman spottet i Barcelona

Nyheder - 16. maj 2019Ronald Koeman spottet i Barcelona

Mens præsident Josep Maria Bartomeu - naturligvis - taler positivt om cheftræner Ernesto Valverde, så ligner det på afstand, at der i øjeblikket er gang i søgen efter en ny cheftræner til næste sæson. Senest har Bartomeu slået fast, at Valverde er træneren som ledelsen ønsker, men i dag er Ronald Koeman blevet spottet i Barcelona.

Koeman er favorit hos bookmakerne til at blive den næste cheftræner i FC Barcelona og derfor blev det pludselig noget mere realistisk, da han i dag klokken 11.00 blev spottet hos FC Barcelonas kontorer, hvor ledelsen holder til. Efter en times tid blev han set tjekke ind på et hotel fem minutter fra Camp Nou.

Det er absolut ikke sikkert, at han har været inde og tale med ledelsen omkring en kommende rolle som cheftræner. Lige nu er han kun blevet set i området og medierne spekulerer i, om der virkelig kan være hold i rygterne om at han skal afløse Ernesto Valverde i næste sæson.Der venter en Copa del Rey-finale mod Valencia om under 10 dage og den kamp ønsker alle i FC Barcelona at vinde. Derfor ville det være et kæmpe selvmål af Josep Bartomeu at snakke om en anden træner hvorfor han med fuld overlæg for nyligt slog fast, at Valverde er den rette.

Det siges, at Valverde har opbakning fra spillerne og ledelsen, men efter to skuffende sæsoner i Champions League er løsningen måske at erstatte ham. Om det er det, som FC Barcelonas ledelse netop nu er ved at indlede med Ronaldo Koeman er ikke til at sige. Men hans visit i Barcelona i dag giver kun endnu mere skriverier.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder