Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guardiola: Rolig Barca, vi køber ikke Griezmann

Transfermarked - 18. maj 2019Guardiola: Rolig Barca, vi køber ikke Griezmann

Det er snart en uge siden, at Antoine Griezmann offentliggjorde, at han efter denne sæson forlader Atletico Madrid. I dag klokken 13.00 spiller han sin sidste kamp for madrilenerne før han skal se sig om efter en ny klub.

Pilen har længe peget på FC Barcelona, men medierne i Spanien mener åbenbart at Manchester City har meldt sig ind i kampen - det afviste Pep Guardiola dog fuldstændig på gårsdagens pressemøde forud for Citys finalen mod Watford i dag.- Til folket i Barcelona: I skal ikke bekymre jer. Manchester City køber ikke Antoine Griezmann. Vi har ikke råd til det. Vi er ikke interesserede i Griezmann, kom det direkte fra Pep Guardiola som dermed skød rygterne til jorden.

Griezmann afviste sidste år FC Barcelona for at blive i Atletico Madrid, men på under et år har han altså ombestemt sig og er nu på vej ud af klubben efter en skuffende sæson hvor Atletico Madrid blev slået ud af Champions League, landede på andenpladsen i La Liga og blev sparket ud af Copa del Rey.

Sidste runde i La Liga afvikles i dag. Her skal Atletico Madrid på udebane møde Levante. FC Barcelona møder i morgen aften Eibar.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder