Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Også PSG afviser at købe Griezmann

Transfermarked - 18. maj 2019




De gode nyheder vælter ned hos FC Barcelona vis man kigger på hele sagaen omkring Antoine Griezmann. Først har den franske angriber selv været ude og melde om sit stop i Atletico Madrid og siden har Pep Guardiola på vegne af Manchester City afvist at købe ham.

Nu har også Paris Saint-Germains cheftræner Thomas Tuchel været ude og afvise at købe Griezmann og dermed er der reelt set ikke andre bejlere, som har vist interesse for angriberen hvorfor det lige nu kun omhandler FC Barcelona og det beløb, de køber Griezmann for.



- Griezmann kan spille for hvilket som helst hold i verden på grund af hans klare kvaliteter. En hver træner eller hold ville være glade for at have ham. Men det er ikke realistisk for os at købe ham, fortæller Tuchel og følger op:

- Vi kigger selvfølgelig efter nye spillere, men vi kigger efter spillere med den rette profil til det projekt som vi har gang i. Vores signinger skal være realistiske - de skal passe til vores projekt og her starter vi med at kigge på defensive spillere.

Dermed har Pep Guardiola og Thomas Tuchel på vegne af henholdsvis Manchester City og Paris Saint-Germain totalt afvist at man er interesseret i at købe Griezmann. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Også PSG afviser at købe Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder