Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Også PSG afviser at købe Griezmann

Transfermarked - 18. maj 2019Også PSG afviser at købe Griezmann

De gode nyheder vælter ned hos FC Barcelona vis man kigger på hele sagaen omkring Antoine Griezmann. Først har den franske angriber selv været ude og melde om sit stop i Atletico Madrid og siden har Pep Guardiola på vegne af Manchester City afvist at købe ham.

Nu har også Paris Saint-Germains cheftræner Thomas Tuchel været ude og afvise at købe Griezmann og dermed er der reelt set ikke andre bejlere, som har vist interesse for angriberen hvorfor det lige nu kun omhandler FC Barcelona og det beløb, de køber Griezmann for.- Griezmann kan spille for hvilket som helst hold i verden på grund af hans klare kvaliteter. En hver træner eller hold ville være glade for at have ham. Men det er ikke realistisk for os at købe ham, fortæller Tuchel og følger op:

- Vi kigger selvfølgelig efter nye spillere, men vi kigger efter spillere med den rette profil til det projekt som vi har gang i. Vores signinger skal være realistiske - de skal passe til vores projekt og her starter vi med at kigge på defensive spillere.

Dermed har Pep Guardiola og Thomas Tuchel på vegne af henholdsvis Manchester City og Paris Saint-Germain totalt afvist at man er interesseret i at købe Griezmann.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder