Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi kritiserer Valverdes spillestil

Nyheder - 18. maj 2019Xavi kritiserer Valverdes spillestil

Legenden Xavi Hernandez er godt i gang med at forberede sig til livet som cheftræner. Uddannelsen er han godt i gang med og efter denne sæson stopper han sin aktive fodboldkarriere for at grave dybere ind i verden som cheftræner.

Han har dog ikke tænkt sig kaste sig ud i opgaver, som lige i øjeblikket virker umulige for ham at løse. Her er det primært jobbet som Barca-træner, han afviser til at starte med. Han føler sig slet ikke klar til at træne FC Barcelona, men målet er at han om nogle år er så langt fremme, at han vender tilbage til Barca.

- Tiden er ikke inde endnu. Jeg vil ikke tage til Barca bare for at tage til Barca. Barca-jobbet er det, som alle stræber efter, men alt til sin tid. Det er klart, at Barca-jobbet er et mål for mig, men jeg ønsker at være fuldstændig klar og forberedt og det er jeg ikke endnu.Fra sidelinjen i Qatar følger Xavi naturligvis med i hvad der sker i FC Barcelona og ifølge ham selv så har klubben opgivet sin kendte spillestil med dominans i kampene. Xavi tror ikke på, at Barca vinder Champions League så længe de spiller som de gør nu.

- Jeg synes, at Barca skal tilbage til stilen, hvor de dominerer kampene. Hvis ikke, så bliver det umuligt at vinde Champions League. Det har historien i hvert fald vist os. Barca har kun vundet Champions League i de sæsoner, hvor de har domineret kampene. Lige nu er det ikke sådan de spiller, fortæller Xavi og kritiserer altså direkte Ernesto Valverdes spillestil.

Valverde har bragt en defensiv spillestil nedover FC Barcelona hvilket betyder, at de sjældent går ind og tager bolden og fuldstændig dominerer kampen. Man ser ekstremt ofte hvordan de trækker sig ned i eget felt og lader modstanderen spille bolden rundt hvorefter man slår til på kontrastød. Dén spillestil gider Xavi ikke at se på - så det bliver spændende om han kan få Barca tilbage til totalfodbolden når han lander som cheftræner i klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder