Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mestre: Real Madrid bør skabe et kvindehold

Nyheder - 19. maj 2019Mestre: Real Madrid bør skabe et kvindehold

FC Barcelona og Atletico Madrid har de to klart største kvindehold i Spanien og nu er FC Barcelonas vicepræsident Jordi Mestre ude med en klar besked til Real Madrid i håbet om at madrilenerne skaber et kvinde hold også for at øge fokus på kvindefodbolden.

Der findes allerede et hold, som hedder Madrid CFF, men det har intet med Real Madrid at gøre. Derfor er der stadig noget der mangler, mener Mestre, som gerne ser madrilenerne komme ud af hullerne og fokusere mere på kvindebolden.

- Der er et kvindehold med navnet Madrid CFF, men de har intet med Real Madrid at gøre. Det ville være virkelig godt for kvindernes fodbold, hvis Real Madrid lavede et kvindehold. Det ville øge konkurrencen og skabe en Clásico, fortæller Mestre og følger op:

- Der er mange hold i La Liga, som har et kvinde hold. En Clásico ville helt sikkert skabe stor interesse. Det ville være det ypperste, men hver klub har sine egne projekter og strategier.- I og med at Real Madrid ikke har et kvindehold i dag, så er det nok fordi de ikke interesserer sig for det. Der er klubber, som arbejder virkelig hårdt med deres kvindehold som Athletic, Real Sociedad, Atletico Madrid, så der findes trods alt en høj konkurrence i ligaen. Men det er selvfølgelig en skam, at Real Madrid ikke interesserer sig for det.

FC Barcelonas kvinder var i Champions League-finalen i går, men tabte hele 4-1 til Lyon efter en ellers forrygende turnering. I kvindernes La Liga er FC Barcelona på andenpladsen med 78 point - seks point bag Atletico Madrid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder