Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Quique Setién stopper i Real Betis

La Liga - 19. maj 2019Officielt: Quique Setién stopper i Real Betis

Quique Setién er mange gange blevet kædet sammen med cheftrænerjobbet i FC Barcelona hvis Ernesto Valverde skulle gå hen og blive fyret efter endnu en fadæse i Champions League. Quique Setién er af mange Barca-fans set som den perfekte erstatning og i dag kom der nyt fra Real Betis.

Efter at Real Betis slog Real Madrid med 2-0 på Bernabeu tidligere på søndagen, kunne Real Betis efterfølgende bekræfte, at Quique Setién ikke fortsætter i klubben.

- Real Betis og træner Quique Setién har besluttet, at træneren ikke fortsætter som træner for førsteholdet i næste sæson, skriver Real Betis på sin hjemmeside i dag.Setién har hjulpet Real Betis til en 10.-plads i La Liga i denne sæson og gav tilhængerne en god sejr at gå på sommerferie på, da Loren Moron og Jese sørgede for målene mod Real Madrid tidligere på søndagen. Setién er dermed en fri mand og kan frit forhandle med de klubber, der skulle have interesse.

FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu har to gange offentligt slået fast, at Valverde er den perfekte træner, men det skal også ses i lyset af, at det ikke vil gavne hverken præsidenten, træneren eller truppen at melde ud om trænerens fremtid lige inden en pokalfinale, som trods alt er vigtig i jagten på at vinde The Double i denne sæson.

Ronald Koeman blev for nyligt spottet i Barcelona og nu er Quique Setién fortid i Real Betis. Netop de to trænere menes at være på blokken i FC Barcelona og nu er spørgsmålet hvad den catalanske ledelse har af tanker og hvad der kommer til at ske efter pokalfinalen mod Valencia.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder