Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo pådrog sig en hovedskade mod Eibar

Skader - 20. maj 2019Semedo pådrog sig en hovedskade mod Eibar

FC Barcelona befandt sig i går i Baskerlandet hvor de skulle runde La Liga af med deres kamp mod Eibar. Kampen i sig selv havde ingen betydning for tabellen, da FC Barcelona allerede for nogle uger siden sikrede sig guldet.

Nelson Semedo startede inde, men blev udskiftet i pausen i undren hos de catalanske fans. Unge Wague kom ind og gjorde fin figur og kort tid efter kunne FC Barcelona melde ud, hvad årsagen til Semedos udskiftning var. Han pådrog sig en hovedskade i opgøret og blev straks kørt til et hotel i Bilbao.

Her blev han undersøgt nærmere og lægerne mente at det var bedst for ham at blive på hospitalet natten over. Først i dag, mandag, rejser han hjem til Barcelona. Hvor omfattende skaden er vides ikke, men det kan muligvis holde ham ude af pokalfinalen i weekenden.

Der er aldrig grund til at tage nogen risiko, også selvom der er tale om en finale. Helbredet hos portugiseren er vigtigere end en eventuelt pokal, og derfor vil klublægerne i Barcelona helt sikkert undersøge Semedo dag for dag frem mod finalen for at se, om han kan blive klar eller ej.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder