Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Pérez - den ottende debutant under Valverde

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 20. maj 2019


Carles Pérez - den ottende debutant under Valverde

Den 19. august 2017 fik Carles Pérez debut på FC Barcelonas B-hold, da han erstattede Vitinho i en kamp mod Valladolid. Den 19. maj 2019 fik han så debut på førsteholdet, da han i anden halvleg af gårsdagens kamp mod Eibar erstattede Malcom.

Dermed blev Carles Pérez den ottende debutant under Ernesto Valverde og han kom på banen for at danne angreb med Lionel Messi og Sergi Roberto. Han var naturligvis glad og tilfreds efter opgøret til trods for at der stod 2-2 da dommeren blæste i fløjten for sidste gang.

- Det er noget, som jeg har drømt om siden jeg var barn. Jeg er meget glad for at træneren gav mig denne mulighed og jeg forsøgte at give alt, forklarede Pérez efter opgøret ifølge FC Barcelonas officielle hjemmeside.

Riqui Puig, Moussa Wagué, Abel Ruiz, Collado, Chumi, Miranda og Cuenca har allerede fået debut under Ernesto Valverde og dermed blev Carles Pérez den ottende La Masia-spiller, som træneren kunne sende på banen. Overordnet set er det primært Rigui Puig, som man hører mest om samt Moussa Wagué, men med mere spilletid til de andre kan der måske komme en forfremmelse.
Læs også
- Suárez: Jeg vil væk fra Barca
- Atleti-direktør: Griezmann skifter til Barca
- Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi
- Laporta med nyt angreb på Barcas ledelse
- Barca løb mindre end alle modstandere i CL!


Ugens mest læste

Seneste nyheder