Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé bliver ikke klar til finalen

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 20. maj 2019


Dembélé bliver ikke klar til finalen

Ernesto Valverdes plan mod Liverpool på Anfield var at starte offensivt med Ousmane Dembélé på banen fremfor uskarpe Philippe Coutinho, men Dembélé gik i stykker i opgøret mod Celta Vigo lige inden rejsen til England, og derfor måtte Valverde ændre sin plan på Anfield.

Siden Dembélé blev skadet har han arbejdet for at blive klar til Copa del Rey-finalen mod Valencia, men det ligner absolut ikke at han bliver klar, påpeger flere medier i Spanien.

Således bliver det meldt ud, at fransmandens genoptræning går meget langsom i forhold til planen og han ligner ikke en mand, der kommer i aktion på Benito Villamarin lørdag aften. Han forventes dog trods alt at rejse med - ligesom hele truppen gør det.

Dembélé har døjet med en håndfuld skader siden skiftet fra Dortmund til FC Barcelona og han har flere gange vist sit værd, men desværre for ham og klubben har skader ofte sat ham ud på ubestemt tid. Som det ser ud lige nu, så var de fem minutter mod Celta Vigo den sidste spilletid for ham i denne sæson.
Læs også
- Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke
- Tidligere kok: Dembélé lever et chokerende liv
- Officielt: Dembélé ude i 5 uger!
- PSG insisterer på Dembélé og Semedo
- Medie: Dembélé accepterer ikke bænkeplads


Ugens mest læste

Seneste nyheder