Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca henter Marc Cucurella for at sælge ham

Transfermarked - 21. maj 2019Barca henter Marc Cucurella for at sælge ham

Marc Cucurella scorede mod FC Barcelona i weekenden, da catalanerne rejste nordpå for at møde baskerne fra Eibar. Her kom han ind i feltet og udplacerede Jasper Cillessen til jubel på lægterne på Ipurua. Men hvad kommer der til at ske med Barcelonas lejesvend?

Ifølge Sport så har Eibar tænkt sig at købe ham fri fra lejekontrakten og dermed overføre to millioner euro til FC Barcelona. Herefter vil FC Barcelona købe ham tilbage for fire millioner euro - alle priser er en del af aftalen, som blev skrevet under i sommers.

FC Barcelona har dog ikke planer for Cucurella hvorfor planen er at købe ham fri for fire millioner euro og efterfølgende sælge ham for et - forhåbentligt - større beløb. Det forlyder, at FC Barcelona kan få op mod 10 millioner euro for ham, men endnu er der ingen konkrete forhandlinger i gang, men det ventes at ske sent i denne uge eller engang i næste uge. Her vil Eibar indlede den første kontakt med FC Barcelona.

FC Barcelonas sportslige ledelse arbejder hårdt i disse dage, men man lukker intet ud før man har afsluttet sæsonen. Det sker lørdag aften, hvor man i Andalusien skal dyste i Copa del Rey-finalen med Valencia. Herefter ventes der at ske noget fra den catalanske front.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder