Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal finder Messi mere end nogen anden på banen

Nyheder - 21. maj 2019Vidal finder Messi mere end nogen anden på banen

Arturo Vidal er elsket og hadet af mange. Hos de danske Barca-fans er der også splittelse. Hans spillestil mener mange er lige præcis det, som FC Barcelona har brug for, mens mange ser ham som det svage led på midtbanen. Men én ting er sikkert: Han ved hvordan man finder Messi på banen.

Lionel Messi er den klare topscorer i FC Barcelona i denne sæson - igen. Argentineren både lægger op til mål og scorer dem selv. Men tager man udgangspunkt i de mål, som han scorer, så får han stor hjælp af Arturo Vidal. Således har Vidal syv assists til sit navn i denne sæson - og seks af dem er til Lionel Messi.

Marca skriver, at det er én assist mere end hvad Jordi Alba har leveret til Messi, og det har kæmpe betydning, da Alba og Messi nærmest kan finde hinanden i blinde. De to spillere har et helt specielt bånd på banen og det ser man næsten uge efter uge. Jordi Alba har haft en knap så god afslutning på sæsonen, men til gengæld har Vidal trådt ind i hans sted.

Senest kunne Vidal smide en bold ind i feltet til Messi, som rundede Eibars keeper og scorede. Nu er spørgsmålet om Ernesto Valverde vil have Vidal på banen mod Valencia i pokalfinalen, eller om Arthur når at blive klar og starter inde.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder