Annonce


Annonce

Annonce

Copa del Rey-finale: Status på skaderne i Barca

Skader: Af Sajad Koftan - 21. maj 2019




Copa del Rey-finalen mellem FC Barcelona og Valencia nærmer sig med hastige skridt - en finale som sandsynligvis giver catalanernes træner, Ernesto Valverde, flere grå hår på hovedet i kampen om at stille med den stærkeste opstilling på trods af skades-situationen.

FC Barcelona har allerede afskrevet Luis Suarez og Rafinha fra taktikbrættet.

Suarez blev opereret for et par dage siden, mens Rafinha ikke er klar indenfor den nærmeste fremtid. Men der er også positive aspekter at spore, eftersom Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo og Clement Lenglet muligvis når at blive klar, efter deres småskader.

Ousmane Dembele er ligeledes meldt ude med en muskelskade, mens Arthur Melo og Philippe Coutinho har været igang med en let genoptræning. Arthur Melo har trænet med truppen og virker som et oplagt valg til midtbanen, mens Coutinhos situation er mere uklar.

Coutinho døjer nemlig stadig med en lysken-skade som, på onsdag, har holdt brasilianeren ude i 10 dage, selvom Barcas trænerstab regner med at offensivspilleren meldes klar senere på ugen, uden at lægestaben vil risikere at gamble med spillerens bentøj.

Kampen fløjtes igang lørdag klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Copa del Rey-finale: Status på skaderne i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder