Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Europæiske storklubber jagter Malcom

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 21. maj 2019Medie: Europæiske storklubber jagter Malcom

FC Barcelonas kantspiller, Malcom, har angiveligt fået sig en tysk beundrer i form af Borussia Dortmund som vil hente brasilianeren til klubben som en erstatning for Cristian Pulisic, som jo forlader Dortmund til fordel for engelske Chelsea.

Ifølge mediet, SPORT, skulle Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorg, nu have rettet kikkerten mod Barcas Malcom, som man efterhånden har fulgt siden Bordeaux-tiden.

Og da det ikke ligefrem er spilletid som Malcom får mest af, skulle der være en god chance for at parterne finder frem til en aftale, beretter mediet.

Faktisk er Malcom en spiller som flere europæiske klubber er interesserede i, mens Barcelona også forventes at ville tjene en skilling på den hurtige kant, som Barcas træner, Ernesto Valverde, ikke har benyttet regelmæssigt i denne sæson.

Tottenham og Arsenal nævnes også som potentielle bejlere for Malcom, hvor sidstnævnte stadig er i høj kurs i Europa på trods af de manglende minutter på banen for catalanerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder