Annonce


Annonce

Annonce

Spansk medie: Barca forhandler med Tottenham

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 22. maj 2019




FC Barcelonas brasilianske kantspiller, Malcom, er en eftertragtet herre i Europa, nu hvor flere topklubber i de største ligaer har stillet sig bag køen i jagten på den tidligere Bordeaux-stjerne - med engelske Tottenham i førersædet.

Og forhandlingen er allerede igang imellem parterne, beretter det spanske medie, SPORT.

Tottenham fokuserer på den kommende Champions League-finale, men er samtidig opsatte på at forstærke truppen til den kommende sæson.

Andre Gomes, som tidligere foldede sig ud for catalanerne, er også i englændernes søgelys mens Malcom også er øverst på ønskelisten hos London-klubben.

Borussia Dortmund og Arsenal er ligeledes på trapperne til at sende et købstilbud afsted til Barca-ledelsen, for at give Tottenham kamp til stregen.

FC Barcelonas ledelse forlanger angiveligt 300 mio. kr for Malcom. Spilleren selv skulle være mere end villig til at forlade Camp Nou, grundet manglende spilletid.

Flere eksperter i Spanien har kritiseret Barca-ledelsen i denne sammenhæng, da der efterhånden er begyndt at herske en utilfredshed blandt fansene - denne gang grundet Malcom, som fansene ikke vil skille sig af med.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spansk medie: Barca forhandler med Tottenham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder