Annonce


Annonce

Annonce

Laporta stikker igen til Barca-ledelsen

Nyheder - 23. maj 2019




Den tidligere FC Barcelona-præsident Joan Laporta er ikke bange for at stikke lidt til den nuværende bestyrelse i klubben. Laporta er træt af at se ledelsen gå længere og længere væk fra det, som man egentlig kender klubben for siden Johan Cruyff implementerede spillestilen.

- 'Mere end en klub' er ikke bare et slogan, det er principerklæring. Vi kan altid se tilbage på den fodbold, som Johan Cruyff lærte os, hvor vi satsede på egne spillere, men klubben i dag er gået helt væk fra det, fortæller Joan Laporta.

Joan Laporta udpegede Pep Guardiola som træner for år tilbage og dengang var José Mourinho faktisk også en mulighed. Laporta fortæller dog at valget var let at tage.

- Vi tog det valg for det var med til at bibeholde klubbens model og det viste, hvad vi stod for: At spille den rigtige form for fodbold. Med tiden har vi indset, at vi tog den rette beslutning.

Det er primært under Ernesto Valverde, at flere og flere begynder at påpege FC Barcelonas pludselig defensive spillespil krydret med kontraangreb. Omstillingerne så man også til under Luis Enrique - mere end under Pep Guardiola - men under Valverde er klubben blevet kritiseret for at gå væk fra sin spillestil for at forsvare resultaterne. Det har man ikke set i klubben i nyere tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta stikker igen til Barca-ledelsen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder