Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

United opgiver ikke: Vil have Rakitic

Transfermarked - 23. maj 2019United opgiver ikke: Vil have Rakitic

Manchester United har fulgt Ivan Rakitic over en længere periode og nu fortæller engelske medier, at Ole Gunnar Solskjær har bedt klubben om at gå efter kroaten i jagten på at få mere fylde på midtbanen, hvor englænderne kommer til at sælge ud.

Ander Herrera rykker til Paris Saint-Germain og Juan Matas kontrakt løber ud. Derudover er fremtiden for Paul Pogba endnu uvis med rygter som sender ham til blandt andet Real Madrid. Manchester United får derfor med sikkerhed brug for mindst én midtbanespiller og pilen peger på Ivan Rakitic.

Kroaten har flere gange slået fast, at han ønsker at blive i FC Barcelona, men skulle klubben bede ham om at finde en anden arbejdsgiver, så gør han det. Manchester United mener kun at Rakitic er 30 millioner euro værd, mens FC Barcelona kræver minimum 50 millioner euro.

Spørgsmålet er hvor meget FC Barcelona ender med at kunne få for ham, da man har store planer om at bruge penge i dette transfervinduet. Men før det kommer så langt skal fremtiden for kroaten drøftes internt i ledelsen, hvor man efter pokalfinalen så småt begynder at kigge endnu mere frem mod transfervinduet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder