Annonce


Annonce

Annonce

Stem: Trofæer eller flot fodbold?

Nyheder - 24. maj 2019




I disse dage skrives der rigtig meget om FC Barcelonas spillestil, som i den grad er gået fra at være fyldt med boldbesiddelse til mere defensivtorienteret fodbold og med hurtige omstillinger. I går afholdt den catalanske ledelse et pressemøde for de ældste klubmedlemmer og her kom der en overraskende udtalelse fra præsident Bartomeu.

Han spurgte hvorfor folk var så irriterede, når man netop har vundet den spanske Supercup og La Liga og samtidig har chancen for at vinde Copa del Rey i morgen. Det i sig selv er en god sæson, men hvad der foregår på banen er med al tydelighed langt fra, hvad man er vant til på Camp Nou.

Hvad synes du om situationen? Er trofæerne vigtigere end fodboldspillet i en klub som FC Barcelona? Er det en nok at vinde The Double (La Liga og Copa del Rey) med knap så poleret spil som man så det i årevis under Pep Guardiola, Tito Vilanova og Luis Enrique? Eller er det netop på grund af det enorme spilovertag, at man endnu ikke har vundet Champions League i flere år? Giv din mening til kende i afstemningen herunder

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stem: Trofæer eller flot fodbold?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder