Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Svært altid at spille som Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 25. maj 2019


Piqué: Svært altid at spille som Barcelona

Gerard Piqué mødte i går pressen forud for aftenens Copa del Rey-finalen mod Valencia og her blev han spurgt ind til FC Barcelonas spillestil under Ernesto Valverde. Det er ingen hemmelighed, at Barca er blevet langt mere defensive end man kender dem, men Piqué ser anderledes på det.

- Liverpool-kampen var en af de værste i min professionelle karriere. Vi forsøgte at spille som vi altid gør, men nogle gange er det ikke så let. Idéen går fra træneren til spillerne.

- Det handler ikke altid om, hvad vi gerne vil. Nogle gange spiller modstanderen godt, nogle gange har du andre type spillere på banen eller også er man som hold bedre tjent med at spille en anden type kamp. Der er mange ting som involverer sig når man løber på banen.

- Ønsket er, at vi spiller Barcelonas stil som vi lærte på La Masia. Men der er kampe, som mod Liverpool, hvor det ikke er muligt at have bolden konstant og det er én af grundende til at vi tabte, forklarer Piqué.

Grunden til at Ernesto Valverde er blevet kritiseret så vidt er fordi, at man selv mod mindre hold med fuld overlæg stiller sig ned i defensiven i stedet for at tage initiativ og kontrollere kampen. Det er ikke ofte, at Barca bare kører sin modstander over - hverken på målscoreren eller på boldbesiddelsen. I aften spilles sæsonens sidste kamp og her bliver det spændende hvordan Valverde tackler kampen rent taktisk.
Læs også
- Piqué: Ved at Messi kan gå når som helst
- Sætter Piqué spørgsmålstegn ved Valverdes taktik?
- Madrilensk avis med kæmpe opsang til Piqué
- Piqué: Neymar skal snakke
- Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey


Ugens mest læste

Seneste nyheder