Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Amor: Problemer hvis Barca taber i aften

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 25. maj 2019


Amor: Problemer hvis Barca taber i aften

Den tidligere FC Barcelona-spiller og nuværende ungdomschef i klubben, Guillermo Amor, er sikker på, at pokalen nok skal blive vundet i aften, men erklærer sig enig med hovedparten af fansene: Der kommer problemer hvis ikke FC Barcelona vinder i dag.

- Hvis vi vinder endnu en Double, så er det i alt tre titler i denne sæson og samtidig alle titler i Spanien. Det gør det til en god sæson. Alle spillere i truppen arbejder benhårdt på at kunne levere en stor finale.

- Vi er kommet videre - hvis ikke helt, så næsten. Som fodboldspiller ønsker man at være den første til at glemme en dårlig oplevelse, men at leve i konstant negativitet er ikke godt for nogen. Spillerne vil videre, de vil vinde og glemme alt om oplevelsen på Anfield. Hvis ikke det bliver mod Valencia, så bliver det en anden dag.

- Det er kompliceret. Vi er allerede blevet gjort til favoritter mod Valencia og for mange er det som om, at kampen er vundet på forhånd. Hvis vi ikke vinder, så kommer der problemer til følge.

- Vi respekterer Valencia enormt meget, de har et virkelig stærkt mandskab. De har spillet en god turnering og de har også chancen for at vinde deres sidste kamp. Vi har spillet uafgjort mod dem i ligaen i begge kampe, så det kræver en stor indsats for at slå dem i finalen, fortæller Guillermo Amor.

Finalen sparkes i gang klokken 21.00.
Læs også
- Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey
- Hvem har endnu ikke vundet Copa del Rey?
- Copa del Rey-finale: Status på skaderne i Barca
- Officielt: Copa del Rey med stor ændring!
- Murillo er sikret en guldmedalje i Copa del Rey


Ugens mest læste

Seneste nyheder