Annonce


Annonce

Annonce

De Ligt-agent bruger United til at øge lønnen

Transfermarked - 28. maj 2019




FC Barcelona har længe været interesseret i Matthijs de Ligt fra Ajax og spilleren har også selv givet udtryk for interesse til FC Barcelona. Men handlen er endnu ikke officiel og det bunder i, at De Ligts agent, den kontroversielle Mino Raiola, ihærdigt forsøger at få Barca til at tilbyde De Ligt en højere løn.

Raiola bruger således Manchester United til at lokke Barca frem og tilbyde endnu flere penge for at hente Matthijs de Ligt. Derfor begyndte rygterne om De Ligts skifte til Manchester United at tage til, men englænderne er klar over, hvad Raiola står for, og meget hurtigt blev rygterne skudt ned, da der ikke er sandhed i historierne. Der er udelukkende tale om et stunt fra Raiola i håbet om, at Barca giver et mere lukrativt tilbud.

Når en spiller som De Ligt brager igennem en sæson, som han netop har gjort, er der klart en masse top europæiske klubber, som har kig på ham. Og mens Manchester United tydeligvis mangler kvalitet i forsvaret, lignede det ved første øjekast en seriøs interesse fra dem, da historierne sendte De Ligt til Premier League.

Raiola er en hård mand og har fået titlen som 'super-agenten' netop fordi, at han ofte får sin vilje. Men FC Barcelona kender ham, og de har ikke tilbudt De Ligt endnu flere penge i løn. De venter tålmodigt på at De Ligt rører på sig for at føre skiftet igennem. Tilbuddet er på bordet og det eneste, som der mangler er, at De Ligt og hans agent trykker på knappen og godkender tilbuddet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Ligt-agent bruger United til at øge lønnen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder