Annonce


Annonce

Annonce

Igen: Laporta stikker til Bartomeu

Nyheder - 28. maj 2019




Josep Maria Bartomeu står for skud fra alle vinkler. FC Barcelona-præsidenten kan nærmest ikke tage et skridt før en negativ luft omkring ham vokser. Tilhængerne skriger efter en fyreseddel til Ernesto Valverde, som menes at have hjulpet Bartomeu til at gå væk fra FC Barcelonas spillestil.

Joan Laporta, den tidligere FC Barcelona-præsident, har på det seneste været ude og stikke godt og grundigt til den nuværende ledelse og det gjorde han igen i går, da han benyttede FC Barcelonas 10-års dag for Champions League-triumfen i Rom til at skyde endnu en pil mod Bartomeu.

- 10 år siden Rom. Da vi vandt Champions League mens vi var trofast mod vores spillestil, skriver Joan Laporta på Twitter og hentyder til at man i dag er gået væk fra den oprindelige spillestil, som tidligere gjorde klubben så populær med den ene flotte kamp efter den anden.

Frank Rijkaard gjorde i sin tid et flot stykke arbejde og blev efterfulgt af Pep Guardiola, som øgede standarden så højt, at det tydeligvis har været svært at følge efter. Luis Enrique kombinerede det flotte spil med elementer af kontraspil mens Ernesto Valverde ud af det blå har banket en defensiv spillestil ind i truppen kombineret med hurtige omstillinger.

Om FC Barcelona formår at finde en træner, der kender værdierne i klubben, og som har en plan om at bringe det flotte spil tilbage, bliver spændende at se.


Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Igen: Laporta stikker til Bartomeu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder