Annonce


Annonce

Annonce

Semedo med i Griezmann-handel?

Transfermarked - 28. maj 2019




Antoine Griezmann har sagt farvel til Atletico Madrid og ventes at blive købt af FC Barcelona når hans frikøbsklausul falder til 120 millioner euro den 1. juli. Men indtil da vil FC Barcelona forsøge at strikke tilbud sammen i håbet om få Atletico til at forhandle.

Her fortæller Mundo Deportivo, at FC Barcelona vil udnytte Atletico Madrids søges på en højreback. Atletico fulgte Semedo da han var i Benfica, men det endte med at blive Barca, som købte ham fra den portugisiske klub. Nu kan et skifte til den madrilenske klub dog blive en realitet.

Således skriver mediet, at Semedo muligvis kan indgå i en handel, som sender Griezmann den anden vej. Hertil skal Semedo naturligvis have en pose penge med til Atletico Madrid, men det vil hjælpe Barca med at få prisen ned ved at sende Semedo afsted.

Hos de catalanske tilhængere er det dog en klart no go. Semedo gør et godt stykke arbejde og mange peger på, at Sergi Roberto er det svage led på højrebacken. Men i FC Barcelona er der henover de seneste par sæsoner blevet skabt nogle mærkværdige handler, så man kan bestemt ikke afskrive, at Semedo pludselig bliver sendt til Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Semedo med i Griezmann-handel?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder