Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Xavi lander sit første job som cheftræner

Nyheder - 28. maj 2019Officielt: Xavi lander sit første job som cheftræner

FC Barcelona-legenden Xavi Hernandez kunne for nyligt offentliggøre, at han stopper sin aktive fodboldkarriere for i stedet at fokusere på sin træneruddannelse. Den har han taget sideløbende med sit job i Al Sadd, og nu er han såmænd blevet træner for netop Al Sadd.

Det er under en måned siden at Xavi annoncerede sit stop som fodboldspiller. I løbet af sine fire sæsoner i Al Sadd lagde han da heller ikke skjul på, at drømme var at blive fodboldtræner - og gerne for FC Barcelona engang i fremtiden, da han ikke er klar til det endnu, fortalte han med egne ord.

Al Sadd spiller stiller sin træningslejr op i Italien før sæsonen i Qatar sparkes i gang, hvor Xavi altså indleder rollen som cheftræner for første gang nogensinde.

Det er Al Sadd selv, som bekræfter nyheden.

- Xavi har forlænget sin kontrakt med yderligere to sæsoner. Han tager over som cheftræner for Al Sadd fra starten af næste sæson, lyder det fra klubben.

Dermed får Xavi altså sit første cheftrænerjob i en klub, som han allerede har et forhold til, da han netop har afsluttet sin fjerde sæson. Nu handler det om at samle erfaring og inden for nogle år vil man helt sikkert høre ham blive sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder