Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Xavi lander sit første job som cheftræner

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 28. maj 2019Officielt: Xavi lander sit første job som cheftræner

FC Barcelona-legenden Xavi Hernandez kunne for nyligt offentliggøre, at han stopper sin aktive fodboldkarriere for i stedet at fokusere på sin træneruddannelse. Den har han taget sideløbende med sit job i Al Sadd, og nu er han såmænd blevet træner for netop Al Sadd.

Det er under en måned siden at Xavi annoncerede sit stop som fodboldspiller. I løbet af sine fire sæsoner i Al Sadd lagde han da heller ikke skjul på, at drømme var at blive fodboldtræner - og gerne for FC Barcelona engang i fremtiden, da han ikke er klar til det endnu, fortalte han med egne ord.

Al Sadd spiller stiller sin træningslejr op i Italien før sæsonen i Qatar sparkes i gang, hvor Xavi altså indleder rollen som cheftræner for første gang nogensinde.

Det er Al Sadd selv, som bekræfter nyheden.

- Xavi har forlænget sin kontrakt med yderligere to sæsoner. Han tager over som cheftræner for Al Sadd fra starten af næste sæson, lyder det fra klubben.

Dermed får Xavi altså sit første cheftrænerjob i en klub, som han allerede har et forhold til, da han netop har afsluttet sin fjerde sæson. Nu handler det om at samle erfaring og inden for nogle år vil man helt sikkert høre ham blive sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.
Læs også
- Iniesta afviser ikke at overtage Barca med Xavi
- Medie: Xavis kontrakt er allerede på bordet
- Barca-spillerne har allerede talt med Xavi
- Al Sadd: Selvfølgelig skal Xavi til Barcelona
- Ny træner: Abidal mødtes med Xavi i Doha


Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder