Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cillessen fornemmer øgede transferproblemer

Transfermarked - 30. maj 2019Cillessen fornemmer øgede transferproblemer

FC Barcelona er klar over, at de denne sommer skal ud og bruge mange penge. Men for at bruge mange penge, skal man tjene mange penge. Man tjente ikke det forventede beløb i hverken Copa del Rey eller Champions League, og nu bliver man nødt til at sælge ud af spillertruppen - og gerne for høje beløb.

Jasper Cillessen har længe været på transfermarkedet og forhandlingerne med Benfica har været i gang i nogle uger. Selv er Cillessen rolig omkring situationen, da han er sikker på, at det nok skal lykkes for parterne at nå frem til en aftale. Men i et interview i går kunne man fornemme, at Cillessen så småt begynder at blive lidt irriteret. På Barca.

- Det, at Barca beder om 60 millioner euro, gør overhovedet ingenting lettere. Men jeg forholder mig rolig, vi må vente og se, hvad der sker. Jeg tager min beslutning efter sommerferien, men jeg kigger mig om efter en klub i én af top 5 ligaerne i Europa, slog Cillessen fast i et interview med hollandske VTBL.

Cillessen spillede en skidt kamp mod Eibar i sidste ligakamp, og blev udplaceret to gange mod Valencia i Copa del Rey-finalen, men har været fuldstændig suveræn som reservekeeper i FC Barcelona. Klubben forstår, at han ønsker mere spilletid, og spørgsmålet er om Benfica kan blive enig med catalanerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder