Annonce


Annonce

Annonce

Barca holder Valverde og skifter massivt ud i truppen

Nyheder - 30. maj 2019




Ernesto Valverdes job er blevet diskuteret i FC Barcelona og mens alle forventede en fyreseddel, så ligner det nu at det er spillerne, som kommer til at betale for den elendige sæsonafslutning. Det meddeler avisen Sport.

RAC1 mente ellers at Valverde stod til en fyring, men så dukkede Cadena SER op med nyheden om, at præsident Bartomeu havde fredet Valverde og i stedet rettet fokus mod spillertruppen, som er skyld i de manglende resultater. Der er mange løse ender i FC Barcelona i disse dage og Bartomeu og ledelsen arbejder på at slå den bedste trup sammen forud for næste sæson.

Denis Suárez, André Gomes, Arda Turan og Douglas er fire spillere, som fortsat er ejet af FC Barcelona og det viser hvilken tilstand man står i, for ingen af de fire spillere kommer til at spille en rolle i klubben. Desuden har man lejet Jeison Murillo og Kevin-Prince Boateng, som også skal hjem til deres respektive klubber efter et kedeligt lejeophold for dem rent personligt.

Der forventes at blive sendt intet mindre end 10 spillere ud af klubben denne sommer, og derfor skal man naturligvis også arbejde på at hente spillere ind. Det bliver næppe 10 spillere fra den øverste hylde, og derfor gælder det om at ramme rigtigt når man går på markedet og henter spillere ind. Sommeren bliver travlt, historierne bliver mange og spørgsmålet er hvem der overlever dette transfermarked - for der skal nogle store navne ud af klubben for at finansiere næste sæsons trup. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca holder Valverde og skifter massivt ud i truppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder