Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez med i Uruguays Copa America-trup

Landskampe - 31. maj 2019Suárez med i Uruguays Copa America-trup

Hvis FC Barcelona var nået hele vejen til Champions League-finalen, så havde Luis Suárez næppe ladet operere inden Copa del Rey-finalen. Men det gjorde han, og han missede derfor finalen i håbet om, at han kunne nå at blive klar til Copa America, som sparkes i gang om få uger.

I går kunne den uruguayanske landstræner udtaget sin trup til Copa America, og her er Luis Suárez helt som ventet med. Efter operationen kunne klublægerne i FC Barcelona slå fast, at Suárez ikke kunne deltage i Copa del Rey-finalen. Inden han lod sig operere var han dog klar over, at operationen ikke ville koste ham Copa America.

Muslera, Silva, Campana, Godin, Gimenez, Coates, Caceres, Gonzalez, Laxalt, Saracchi, Torreira, Vecino, Bentacur, Nandez, Valverde, Lodeiro, De Arrascaeta, Pereiro, Cavani, Stuani, Gomez, Rodriguez og Suárez

Uruguay skal spille i gruppe C hvor de møder Ecuador, Japan og Chile. De var topseedet sammen med Argentina, der er havnet i gruppe B med Colombia, Paraguay og Qatar mens Brasilien var topseedet i gruppe møder Bolivia, Venezuela og Peru.

Turneringen spilles i Brasilien fra den 14. juni til den 7. juli. Finalen spilles på Estádio do Maracanã i Rio de Janeiro.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder