Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Chelsea byder 158 mio. euro for Coutinho!

Transfermarked - 31. maj 2019




På mandag forventes det at blive bekræftet, at Real Madrid køber Eden Hazard i Chelsea. Her kommer Chelsea til at score en masse penge på salget af deres klart bedste fodboldspiller, og derfor kræves det, at englænderne skal på markedet for at finde en erstatning.

Nu forlyder det i engelske medier, at Chelsea har udset sig Philippe Coutinho som erstatning for Eden Hazard. Efter Europa League-finalen mod Arsenal, hvor Chelsea sikkert vandt med 4-1, kunne Eden Hazard fortælle følgende:

- Jeg har truffet min beslutning, så nu venter jeg på at klubberne bliver enig. Jeg tror på, at dette var et farvel, men i fodbold ved man aldrig, fortalte Hazard efter finalen med hentydning til at Real Madrid og Chelsea skal blive enig om transfersummen før man kan bekræftet transferen.

Eden Hazard ventes altså at præsenteret som Real Madrid-spiller inden længe og Chelsea vil bruge pengene på at hente Coutinho. Men det kræver naturligvis at Chelsea får medhold til at købe spillere, da de egentlig har fået sig et transferforbud. Bag kulissen arbejdes der på at kunne hente spillere denne sommer, da man tvivler på, at man kan holde på Hazard.

Hvis FC Barcelona kan få 158 millioner euro - svarende til 1,1 milliarder kroner, så er det helt sikkert noget, som man vil overveje kraftigt, da Coutinho på intet tidspunkt har slået sit navn fast på Camp Nou efter halvandet år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Chelsea byder 158 mio. euro for Coutinho!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder