Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg taler stadig med Neymar

Transfermarked - 1. juni 2019




I disse dage bliver Neymar sat i forbindelse med et skifte tilbage til FC Barcelona efter en noget trist oplevelse i Paris Saint-Germain. Bedre rent europæisk er det ikke gået for FC Barcelona, men der tales om et bytte mellem Neymar og Ousmane Dembélé.

Netop på grund af historierne havde journalisten Sebastián Vignolo fra argentinsk Fox Sport naturligvis Neymar-spørgsmål med, da han mødte Lionel Messi til et eksklusivt interview.

- Vi har en WhatsApp-gruppe med Suárez, Neymar og mig selv. Jeg taler stadig med Neymar - han er et fænomen. Gruppen hedder 'De tre sydamerikanere', fortæller Messi, som altså bekræfter, at hans venskabs med Neymar stadig er stærkt til trods for at brasilianeren drog til Paris i 2017.

Messi blev også spurgt ind til hvor længe han mener, at han selv kan spille endnu. Til det havde han et svar, som mange nok vil glæde sig over. For hans niveau er langt faldet gået ned.

- Jeg spiller til den dag, at jeg ikke føler det er sjovt længere. Jeg elsker stadig at spille og min motivation er ligesom da jeg var barn. Jeg nyder det hver dag, konkluderede Lionel Messi, som desuden også forklarede, at hans ældste søn - i forhold til den yngre - lider mest under FC Barcelonas nederlag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg taler stadig med Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder