Annonce


Annonce

Annonce

Bolden er på Matthjs de Ligts banehalvdel

Transfermarked - 3. juni 2019




Transfersagaen med Matthijs de Ligt fortsætter. Det gør den kun på grund af spillerens agent Mino Raiola, men FC Barcelona lader til at være kyniske og ekstremt iskolde. De har ikke tænkt sig at byde en krone mere end hvad der egentlig blev accepteret for flere uger siden.

Sagen bringer minder fra Adrien Rabiot-situationen, hvor Rabiots agent lagde franskmanden på auktion og forsøgte at presse lønnen op. Det gad FC Barcelona ikke at være med til og derfor trak de stikke og fjernede fokus fra at hente ham.

Ajax har godkendt FC Barcelonas tilbud og catalanerne har siden givet De Ligt et kontraktudspil, som han enten kan acceptere eller afvise. De Ligts agent forsøger dog at presse lønnen op ved at henvende sig til andre klubber og på den måde gøre Barcelona bange for at skulle misse De Ligt. Men Barca gider ikke at lege med og de har gjort det klart for De Ligt, at de ikke kommer til at byde mere.

Derfor er bolden lige nu på De Ligts banehalvdel og det er op til ham, om han vil fortsætte med sin agents leg, eller acceptere FC Barcelonas tilbud og dermed føre sit skifte igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bolden er på Matthjs de Ligts banehalvdel

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder