Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

UEFA prøvede igen at minimere Messis klasse

Champions League - 5. juni 2019UEFA prøvede igen at minimere Messis klasse

Lionel Messi har atter engang båret FC Barcelona på sine skuldre under Ernesto Valverde og var lysår foran alle andre i trupper hvad angår mål og assist. Den lille argentiner har bombet det ene smukke mål ind efter det andet, men det til trods sidder der folk hos UEFA, som af uforståelige årsager kan slippe afsted med at minimere Messis klasse.

Efter Champions League-kampen mod Lyon skulle rundens bedste spiller kåres. Her scorede Messi to gange og lagde op til to mål, men UEFA forsøgte at vippe fordelen over på en af de andre nominerede, da de i stedet for at fokusere på to vigtige assists, kun fokuserede på to mål, 4 skud på mål og 1 offside. En skandale af de større på de sociale medier, men som altid går der en lille uges tid før Internettet taler om noget andet.

Nu er den så gal igen inde hos UEFA. Og igen handler det om at øge chancen hos andre nominerede - det hjalp bare ikke. Messi fik kåret sit frisparksmål mod Liverpool som sæsonens bedste i Champions League, men stod det 100% til UEFA, så havde han næppe vundet.

Denne gang blev der vist tre informationer omkring hvert nomineret mål samt en video af målet. Her skrev UEFA tidspunktet ned for målet, hvilken fod målet blev scoret med og hvor mange meter fra mål det afgørende skud kom fra. Ronaldos mål mod Manchester United var syv meter fra mål, Rakitic' mål mod Tottenham var 21 meter fra mål mens Arjen Robbens mål mod Benfica var 17 meter ude fra.

UEFA beskriver Messis drømmemål som værende 17 meter fra mål, da han kanonerede frisparket mod Liverpool op i krydset. Alle, som så målet, har tydelige billeder fra hvor langt ude det var - men ifølge UEFA var det kun 17 meter ude fra målet. Til det skal man huske, at der er præcis 10.97 meter ud til pletten og 16,5 meter ud til kanten af feltet. Her er et billede, som demonstrerer, hvad UEFA mente.

Billedet viser hvor frisparket blev taget fra, mens den anden røde cirkel viser hvor UEFA mener Messi tog frisparket fra
UEFA prøvede igen at minimere Messis klasse

Hvis der var tale om en slåfejl, ville det være blevet rettet, da det har gået sin gang på Internettet. Men UEFA har selv ikke efter afstemningen valgt at korrigere de 17 meter. Du kan se det på UEFA's officielle hjemmeside her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder