Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Semedo beder om Barca-exit

Transfermarked - 5. juni 2019
Breaking: Semedo beder om Barca-exit

Nelsom Semedo har bedt om at forlade FC Barcelona. Det meddeler Sport i forbindelse med FC Barcelonas jagt på Antoine Griezmann. Således begyndte der at gå historier om, at Barca ville bruge Semedo til at nedsætte Atletico Madrids pris på Antoine Griezmann, og nu ser det ud til at lykkedes.

Avisen fortæller, at Semedos agent har fortalt Barcelona, at portugiseren vil væk. Klubben har henvist til Semedos frikøbsklausul på 100 millioner euro, men så langt kommer det muligvis ikke. Fra den 1. juli kan Antoine Griezmann købes for 120 millioner euro og her håber FC Barcelona på, at man ved at sende Semedo til Atletico Madrid, kan få Griezmann til færre penge.

Om Semedo har et ønske om at skifte til Atletico Madrid vides endnu ikke, men han har bejlere i både Serie A og Premier League, så det bliver ikke svært for ham at finde sig en ny klub. Det forlyder, at han er træt af Ernesto Valverdes konstante rotationer på højrebacken. Han føler aldrig at han kan komme ind i en rytme før end han igen bliver pillet ud. Udskiftningen mod Liverpool menes at være dråben der flød over.

Semedos agent, Jorge Mendes, er kendt i hele fodboldverdenen og skal nok kunne forhandle sig frem til noget positiv for sin klient. I Madrid-lejren er Diego Simeone vild med idéen om at få Semedo knyttet til sin trup, da Juanfran forlader Atletico Madrid og dermed efterlader et hul på positionen.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder