Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Pausen har været fantastisk for mig

Nyheder - 5. juni 2019Suárez: Pausen har været fantastisk for mig

Luis Suárez er igennem stort set hele sæsonen blevet kritiseret for sin manglende skarphed foran målet og da FC Barcelona røg ud til Liverpool i Champions League, lod han sig operere i knæet og missede dermed pokalfinalen, som catalanerne tabte til Valencia.

Timingen af operationen blev vidt kritiseret blandt FC Barcelonas fans og det fik Suárez til at udsende en pressemeddelelse hvor han gjorde det klart, at operationen var nødvendig efter en uheldig episode mod Liverpool. Han forsøgte at fjerne fokus fra, at det egentlig handlede om, at han ville blive klar til Copa America for Uruguay.

Alle ved, at Suárez har haft knæproblemer i hele sæsonen, men først nu har der været tid til det - hvor han kun ville gå hen og misse én kamp.

Men nu er det fortid og Suárez har tilknyttet sig den uruguayanske trup. Han føler selv, at pausen var været fanstatisk for ham.

- Disse tre uger har været fantastisk for mig til at clear mine tanker. Det har hjulpet mig til at glemme hvor kompliceret sæsonens afslutning har været. På det personlige niveau har det været fantastisk for min genoptræning og jeg føler mig rigtig godt tilpas lige nu.

- Det var nødvendigt. Man bliver nødt til at forholde sig stærk når denne slags beslutninger skal tages. Lægerne i Barcelona har været fremragende, fortæller Suárez.

Uruguay har vundet Copa America flest gange og Suárez håber, at han senere i denne måned kan være med til at levere en god turnering for sit land.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder