Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar: Nej til Real Madrid - ja til Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 6. juni 2019


Neymar: Nej til Real Madrid - ja til Barca

Neymar har ifølge Sport afvist beskederne fra Real Madrid, som ønsker at tilknytte brasilianeren til truppen fra næste sæson. Det har han gjort fordi han håber på, at han kan føre et skifte igennem til FC Barcelona.

Det er Real Madrid-præsident Florentino Perez, som trak armen ud til Neymar, men spilleren afviste ved kasse 1. Selvom Real Madrid forsøgte, så fik de klar besked om at Neymar ikke har tænkt sig at spille for Real Madrid. Madrilenerne er ved at bygge deres hold op og forventes snart at kunne præsentere Hazard.

Real Madrd er ellers klar til at gå pengeamok for at få fingrene i Neymar, men han har nu endegyldigt gjort det klart for dem, at drømmen er at vende tilbage til FC Barcelona. Han stortrives langt fra i PSG og selvom Sport egentlig fortæller om et latterligt højt beløb på 350 millioner euro (2,6 milliarder kr.) for at få PSG overbevist, så er Neymar ikke interesseret.

I FC Barcelonas omklædningsrum var man irriteret over Neymars måde at forlade klubben på, men flere af profilerne har fortsat god kontakt til ham og er de er alle gode venner. Om FC Barcelona trækker hånden ud til Neymar er tvivlsomt - præsident Josep Maria Bartomeu var rasende da Neymar smuttede i 2017.
Læs også
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut
- Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!


Ugens mest læste

Seneste nyheder