Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aguero: Vil vinde Copa America - kun for Messi

Landskampe: Af Sajad Koftan - 7. juni 2019
Aguero: Vil vinde Copa America - kun for Messi

Manchester Citys største stjerne, Sergio Aguero, er desperat efter at se sin landsmand, Lionel Messi, vinde et stort trofæ med det argentinske landshold i den kommende Copa America-turnering.

Sergio Aguero har sat sig selv i anden række - Messi har højeste prioritet.

Den tidligere Atletico Madrid-bomber har erkendt at Copa America-turneringen, som skydes igang i weekenden, skal vindes for Messis skyld - mere end for sin egen, berettes det af mediet, Goal.

Argentinas landstræner, Lionel Scaloni, er, ovenpå VM-skuffelsen sidste år, angiveligt stadig igang med at bygge et nyt argentinsk landshold op - et landshold som skulle være klar til at kæmpe med om Copa America-titlen, hvor Barcas største stjerne er med i truppen.

- Jeg er mere opsat på at vinde turneringen for Messis skyld end for min egen, sagde Aguero til Fox Sports Argentina.

- Jeg håber det sker nu. Det er en drøm for Messi. Jeg prøver at sætte mig selv i hans situation og vil gøre alt for at han får succes med landsholdet.

- Jeg lider når jeg ser at Messi lider. Jeg vil virkelig gøre alt, fortsatte City-stjernen.

- Vi ved hvad Messi kan og vi andre skal være mentalt klar, så vi ikke skuffer nogen.

Lionel Messi har spillet 129 landskampe og scoret 65 mål for Argentina. I 2005 vandt Barca-legenden VM for U20-landsholdet og har ligeledes vundet OL-guld i 2008, mens han stadig har tilgode at vinde en stor titel med A-landsholdet for det store fodboldglade land.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder