Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta med nyt angreb på Barcas ledelse

Nyheder - 7. juni 2019Laporta med nyt angreb på Barcas ledelse

Joan Laporta er konstant ude med skud mod den nuværende FC Barcelona-ledelse og han holder aldrig igen. Han er desuden uenig i Pep Guardiolas kommentar om, at FC Barcelona har holdt fast i deres spillestil. Pep mente, at spillestilen stadig er der, men Laporta skal se langt for at finde den.

- Det er tydeligt at se, at klubben er gået væk fra den spillestil, som Johan Cruyff implementerede. Kritikken efter kampen mod Liverpool omhandler ikke som sådan nederlaget, men mere det at man tabte uden at have en spillestil, åbner Joan Laporta og fortæller videre:

- Beslutningen om at holde fast i Valverde er fordi, at ledelsen mener, at han er den rette. Jeg mener ikke, at de har et sportsligt projekt i Barcelona lige nu. Deres indkøb sætter spørgsmålstegn og man bør virkelig kigge dybere ind i det.

- At bruge mange penge på spillere, som ikke arbejder hårdt nok, bærer aldrig frugt. Der er spillere, som ikke passer ind i spillestilen. Det er som om, at ledelsens plan er at smadre alt, hvad jeg opbyggede da jeg var præsident samtidig med at man fjerner Guardiolas og Cruyffs historie.

- Neymar er en fantastisk spiller. Det ved alle, men før man køber ham tilbage bør man i Barcelona først og fremmest fokusere på sin spillestil. Den er ikke-eksisterende. Hvis en spiller som Griezmann gjorde mod mig, som han gjorde mod ledelsen sidste år, så ville jeg aldrig gå efter ham igen. Hvis jeg var gået efter ham, så havde jeg hentet ham i første omgang.

Det ligner, at FC Barcelona har taget beslutningen om at holde fast i Ernesto Valverde og nu bygger man videre på planen om hvilke spillere der skal ind og ud af klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder