Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Min søn fejrer Real Madrids mål

Nyheder - 9. juni 2019Messi: Min søn fejrer Real Madrids mål

Lionel Messi åbnede for nyligt op i et interview med Fox Sport, hvor man kom forbi flere forskellige emner. Messi er lige nu samlet med det argentinske landshold for at forberede sig til Copa America og senest kom han på tavlen med to mål.

Til Fox Sport fortæller han hvordan hans ene søn, Mateo, irriterer sin bror Thiago.

- Mateo elsker alle spilletrøjer fra alle hold. Sidst vi spillede PlayStation fortalte han mig 'Jeg vælger Liverpool, det hold der slog dig'. Eller som da vi tabte til Valencia og han sagde 'Valencia slog jer'. Han fejrer også Real Madrids mål når han ser dem på TV for at irritere sin bror Thiago, fortæller Messi i interviewet.

Begge Messis sønner spiller for FC Barcelona. Også Suárez' søn spiller for klubben og derfor ser man dem ofte sammen på vej ud til træning med deres sønner. Her sidder de på sidelinjen og følger med.

- Ja, de spiller i klubben. Også Suárez' søn spiller i klubben, så vi følges derned og drikker maté på sidelinjen mens de træner, fortæller argentineren yderligere.

Messi og Argentina åbner Copa America op den 15. juni med en kamp mod Colombia. Desuden er også Paraguay og de inviterede fra Qatar med i gruppen. Første- og andenpladsen går videre.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder