Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur: På landsholdet er jeg mere fri

Landskampe - 9. juni 2019Arthur: På landsholdet er jeg mere fri

Arthur er lige nu samlet med det brasilianske landshold for at forberede sig til sommerens Copa America. Den 22-årige midtbanespiller har haft en god sæson i FC Barcelona, men skal nu omstille sig til en anden rolle på landsholdet.

Han fortæller, at han har større frihed under Tite på landsholdet, hvor han må bevæge sig længere tilbage i banen for at opbygge spillet.

- Den største forskel er, at jeg hos Barca er længere fremme i banen for at opbygge angreb, mens jeg på landsholdet er mere fri til at bevæge mig tilbage og hjælpe til i det opbyggende spil.

- Tite har givet mig mere frihed for at søge bolden længere tilbage i banen. I Barcelona handler det om at finde plads mellem modstanderens kæder og derfra skabe angreb, fortæller Arthur.

Arthur får konkurrence i næste sæson, da Frenkie de Jong er blevet købt ind. Det bliver spændende at se, hvad Valverdes plan bliver med hollænderen i forhold til hvilken position på midtbanen han skal spille. Arthur har primært delt sin plads med Arturo Vidal i denne sæson.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder