Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cheftræner Victor Valdés skriver historie

Nyheder - 9. juni 2019
Cheftræner Victor Valdés skriver historie

Victor Valdés er godt i gang med at skrive historie i Madrid. Den tidligere FC Barcelona-keeper er cheftræner for Moratalaz U19-mandskab og han har netop ført dem til deres første pokaltitel nogensinde. Det kommer efter at man har vundet ligaen.

Efter sit stop som aktiv fodboldspiller tog Victor Valdés over i Moratalaz. En lille klub i Madrid, hvor han netop har ført dem til sejr i ligaen og senest slog Real Madrid i pokalfinalen og dermed har han altså ført dem til den første pokalsejr nogensinde.

Man skulle helt hen til straffesparkskonkurrence for at finde en vinder, men det var altså Valdés og co. der kunne juble sidst. Efter sejren forlyder det, at Leganés har kontaktet den tidligere keeper og tilbudt ham jobbet som træner for klubbens B-hold. Hvad Valdés har svaret til det vides endnu ikke.

Valdés har langt fra glemt sine rødder. Selv som træner udfører han en 4-3-3 formation på banen for sit mandskab og går meget op i, at man bygger spillet op nede fra keeperen og at man holder bolden i egne rækker. Valdés var med til at vinde alt under Pep Guardiola og ser altså ud til at fortsætte den boldbesiddende spillestil selv som træner.

Hos spanske medier forlyder det også har Xavi har tilbudt Valdés jobbet som sin assistent, men endnu er der intet konkret på plads. Xavi er netop blevet hyret som cheftræner i Al Sadd.

Cheftræner Victor Valdés skriver historieLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder