Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Ligt trækker ud med sin beslutning

Transfermarked - 10. juni 2019De Ligt trækker ud med sin beslutning

Matthijs de Ligt var med på banen i går, da Holland mødte Portugal i UEFA Nations League. Forsvarsspilleren har flere muligheder i forhold til et klubskifte, men han er endnu ikke sikker på, hvad han har tænkt sig at gøre, og derfor trækker hans beslutning ud.

Efter opgøret slog han fast, at han nu tager på sommerferie og at han derfor ikke har taget en beslutning endnu.

- Jeg tager på sommerferie nu. Her må jeg tænke på, hvad der er bedst for mig og derefter tage en beslutning. Det vigtigste for mig er at spille fodbold, det er kun det, som jeg kender til, fortalte han efter kampen i går.

I FC Barcelona bliver det enten eller under Ernesto Valverde. Enten spiller han konstant, eller også spiller han meget sjældent. Vurderingen er helt sikkert om han tror på sin chance i FC Barcelona eller om han skal tage et mere sikkert valg og rykke til Manchester United eller Paris Saint-Germain.

En ting er dog sikkert. FC Barcelonas bud er på bordet, og det ændrer sig ikke uanset hvor lang tid De Ligt er om at beslutte sig. Vælger han en anden klub, så har Barca alternativer i ærmet i tilfælde af netop den situation.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder