Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur skadet - tvivlsom til Copa America

Landskampe - 10. juni 2019Arthur skadet - tvivlsom til Copa America

Arthur er blevet en vigtig brik på det brasilianske landshold og var med fra start i aftes, da brasilianerne mødte Honduras. Allerede efter en halv time blev Arthur kørt fra banen efter en voldsom tackling af Quioto, som ligeledes modtog et direkte rødt kort.

Tacklingen så voldsom ud og Arthur var i tydelige smerter. Han måtte køres ud af banen og fik is på det ramte område. Ifølge Sport var det knæet, som fik is på sig - men selvsamme medie har gennem deres kilder fået bekræftet, at det i første omgang kun ligner et slag.

Er det værre end et slag, så kan Arthur risikere at gå glip af Copa America, som starter om under en uge. Det er en turnering, hvor Brasilien er blandt favoritterne, men de har allerede mistet Neymar til en skade og vil helt sikkert blive endnu svagere hvis de også må se bort fra Arthur.

Der ventes at komme en melding omkring Arthurs Copa America-deltagelse i dag eller i morgen.

Brasilien er placeret i gruppe A med Bolivia, Venezuela og Peru. De indleder gruppen med kampen mod Bolivia på fredag klokken 21.30. Derefter møder de Venezuela den 18. juni og slutteligt Peru den 22. juni.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder