Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frenkie: Jeg kan ikke holde ventetiden ud

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. juni 2019Frenkie: Jeg kan ikke holde ventetiden ud

Den hollandske landsholdsstjerne, Frenkie de Jong, kan knap nok vente til at skulle folde sig ud for FC Barcelona, forklarede stortalentet til mediet, Esporte Interativo, efter hollændernes nederlag til Portugal i Nations League i weekenden.

- Jeg tænker kun på min kommende ferie og på at blive præsenteret i Barcelona, selvom jeg ikke ved hvornår præsentationen finder sted endnu, sagde de Jong.

Barcas brasilianske midtbanestjerne, Arthur, er en af de Jongs store forbilleder, forklarede det nu tidligere Ajax-talent til mediet, da hollænderen blev spurgt ind til udsigten til at skulle spille sammen med de helt store verdensstjerner.

- Selvfølgelig kan vi spille sammen på midtbanen. Hvorfor ikke ? Arthur er helt fantastisk og jeg kan slet ikke vente til at skulle spille sammen med ham.

- Han er fyldt med selvtillid, uanset hvor og hvornår han modtager bolden, og man kan nærmest aldrig tage bolden fra ham, forklarede de Jong.

- Det bliver spændende med Matthijs de Ligt, for i sidste ende er det hans egen beslutning. Matthijs tænker mest på sin familie og venner. Vi må se hvor han ender, sluttede de Jong af, da samtalen drejede sig hen mod landsmanden, de Ligt, som sandsynligvis skifter til en europæisk storklub indenfor kort tid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10 Børn

679,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder