Annonce


Annonce

Annonce

Frenkie: Jeg kan ikke holde ventetiden ud

Nyheder: Af Sajad Koftan - 11. juni 2019




Den hollandske landsholdsstjerne, Frenkie de Jong, kan knap nok vente til at skulle folde sig ud for FC Barcelona, forklarede stortalentet til mediet, Esporte Interativo, efter hollændernes nederlag til Portugal i Nations League i weekenden.

- Jeg tænker kun på min kommende ferie og på at blive præsenteret i Barcelona, selvom jeg ikke ved hvornår præsentationen finder sted endnu, sagde de Jong.

Barcas brasilianske midtbanestjerne, Arthur, er en af de Jongs store forbilleder, forklarede det nu tidligere Ajax-talent til mediet, da hollænderen blev spurgt ind til udsigten til at skulle spille sammen med de helt store verdensstjerner.

- Selvfølgelig kan vi spille sammen på midtbanen. Hvorfor ikke ? Arthur er helt fantastisk og jeg kan slet ikke vente til at skulle spille sammen med ham.

- Han er fyldt med selvtillid, uanset hvor og hvornår han modtager bolden, og man kan nærmest aldrig tage bolden fra ham, forklarede de Jong.

- Det bliver spændende med Matthijs de Ligt, for i sidste ende er det hans egen beslutning. Matthijs tænker mest på sin familie og venner. Vi må se hvor han ender, sluttede de Jong af, da samtalen drejede sig hen mod landsmanden, de Ligt, som sandsynligvis skifter til en europæisk storklub indenfor kort tid.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frenkie: Jeg kan ikke holde ventetiden ud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder