Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Boer: De Ligt bør ikke vælge PSG

Transfermarked - 12. juni 2019
De Boer: De Ligt bør ikke vælge PSG

Matthijs De Ligt er lige nu på sommerferie hvor han skal tage sin beslutning for fremtiden. Alle Europas store klubber har sendt ham et tilbud og han kan stort set selv vælge. Han har længe været i tvivl og har nu tænkt sig at bruge nogle dage på at træffe sin beslutning.

I Spanien erfarer man, at De Ligts agent er i Paris for at forhandle med PSG, men Ronald de Boer mener det vil være en fejl at rykke til PSG.

- Jeg tror ikke på, at PSG er den bedste mulighed for ham. Det er et godt hold, men de er ikke blandt eliten og hans spillestil kan ikke udvikles i PSG, fortæller De Boer og følger op:

- Manchester City eller FC Barcelona er det bedste sted for ham på grund af hans spillestil. Det er jeg sikker på. Han er en spiller med et stort talent og han har netop haft en rigtig god sæson. Hans spillestil passer perfekt til FC Barcelona fordi det minder meget om Ajax' måde at spille på. Han kommer til at blive en succes i Barca.

Hvornår der kommer en afgøring på De Ligt-transferen er ikke til at vide. Men det kommer til at fylde meget i hans sommerferie hvis han trækker beslutningen ud.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder