Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Atleti-direktør: Griezmann skifter til Barca

Transfermarked - 12. juni 2019Atleti-direktør: Griezmann skifter til Barca

Det begynder så småt at ligne en offentlig hemmelighed. FC Barcelona henter Antoine Griezmann denne sommer og det er efterhånden kun et spørgsmål om tid før klubberne kan bekræfte skiftet. Barca vil dog først have Griezmann på papir fra den 1. juli.

Atletico Madrid-direktør Angel Gil Marin kunne i dag til Movistar+ fortælle, at han allerede ved hvor Griezmann ender. Som bekendt har Griezmann sagt farvel til Atletico Madrid og dermed er det sikkert, at han i hvert fald skifter klub denne sommer.

- Jeg ved allerede hvor Griezmann spiller i næste sæson. Det har stået klar siden marts, fortæller Marin til mediet.

Dermed bakker han altså medierne påstand op om, at der allerede blev indgået en kontrakt med Griezmann tilbage i marts, hvor man blev enig om at franskmanden rykker til Camp Nou denne sæson. Griezmanns frikøbsklausul står lige nu på 200 millioner euro men den falder til 120 millioner euro den 1. juli hvilket FC Barcelona vil udnytte.

Barca og Atletico Madrid kan sagtens indgå en aftale hvor man bekræfter handlen allerede nu, men hvor skiftet først rent formelt går igennem den 1. juli. Om det kommer til at ske er fortsat et spørgsmål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder