Annonce


Annonce

Annonce

Font: Ville aldrig hente Griezmann

Transfermarked - 13. juni 2019




Victor Font har ikke opgivet håbet om at lande sig præsident-jobbet i FC Barcelona. Han forventes at stille op til præsidentvalg engang i 2021, og i mellem tiden udtaler han sig om den nuværende situation i klubben. Denne gang tales der om transferemnerne på Camp Nou.

- Hvis jeg var præsident, så ville jeg overlade denne slags beslutninger til kompetente folk indenfor det sportslige område. De er mere forberedte på det end nogen anden.

- Jeg ville gøre alt for at hente De Ligt. Han er et ungt talent og har et voldsomt potentiale. Jeg tror ikke på, at det handler om penge - det er udelukkende det sportslige projekt i Barca, som gør ham i tvivl.

- Jeg ville ikke hente Griezmann efter episoden sidste sommer. Ligesom mange klubmedlemmer heller ikke ville det. Jeg mener, at der er mange alternativer til Griezmann på markedet; desuden ved jeg ikke hvor han skulle passe ind i Barca-systemet på banen.

- Neymar? Ham ville jeg heller ikke hente. Udover talent og teknik, så har han en forfærdelig attitude. Derfor møder han ikke alle krav, som man bør have i en klub som FC Barcelona. Da han forlod klubben i 2017 så jeg det ikke som et kæmpe tab. Han har aldrig været 100 procent fokuseret på fodbolden.

FC Barcelona er aktive på markedet i disse dage. De skal styrke alle kæder og Antoine Griezmann ventes at blive offentliggjort inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Font: Ville aldrig hente Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder