Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic

Transfermarked - 13. juni 2019SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic

Ernesto Valverde, som er stor fan af den kroatiske midtbanespiller, er nu klar til at acceptere, at han kan blive solgt i sommerens transfervindue.

Valverde har givet accept til FC Barcelona om at sælge Ivan Rakitic til sommer. Ifølge Cadena SER, har træneren ændret sin holdning fra tidligere i sæsonen, hvor han så Rakitic som en afgørende spiller på holdet. Han er nu klar til at lade Rakitic forlade FC Barcelona, for den rette pris.

På et møde mellem Valverde og Bartomeu sidste tirsdag, talte de om det kommende transfervindue. Rakitic der har kontrakt indtil 2021 ønsker at blive i Barcelona, og Valverde skulle kun være villig til at lade ham forlade klubben, hvis en verdensklasse erstatning bliver hentet ind.

Midtbanespilleren der i øjeblikket er på ferie, har en lukrativ kontrakt i klubben, og ledelsen i FC Barcelona mener, at de kan få en høj pris for ham, hvis de sælger ham nu. Premier League og Serie A virker som de mest sandsynlige destinationer for kroaten, hvor især Manchester United har vist stor interesse for Rakitic.

FC Barcelona må kun bruge 100 millioner Euro i sommeren transfervindue, på grund af Financial Fair Play restriktionerne, og man er derfor nødsaget til, at sælge ud af de mere etablerede spillere, hvis man ønsker at hente nye stjerner til holdet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder