Annonce


Annonce

Annonce

SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic

Transfermarked - 13. juni 2019




Ernesto Valverde, som er stor fan af den kroatiske midtbanespiller, er nu klar til at acceptere, at han kan blive solgt i sommerens transfervindue.

Valverde har givet accept til FC Barcelona om at sælge Ivan Rakitic til sommer. Ifølge Cadena SER, har træneren ændret sin holdning fra tidligere i sæsonen, hvor han så Rakitic som en afgørende spiller på holdet. Han er nu klar til at lade Rakitic forlade FC Barcelona, for den rette pris.

På et møde mellem Valverde og Bartomeu sidste tirsdag, talte de om det kommende transfervindue. Rakitic der har kontrakt indtil 2021 ønsker at blive i Barcelona, og Valverde skulle kun være villig til at lade ham forlade klubben, hvis en verdensklasse erstatning bliver hentet ind.

Midtbanespilleren der i øjeblikket er på ferie, har en lukrativ kontrakt i klubben, og ledelsen i FC Barcelona mener, at de kan få en høj pris for ham, hvis de sælger ham nu. Premier League og Serie A virker som de mest sandsynlige destinationer for kroaten, hvor især Manchester United har vist stor interesse for Rakitic.

FC Barcelona må kun bruge 100 millioner Euro i sommeren transfervindue, på grund af Financial Fair Play restriktionerne, og man er derfor nødsaget til, at sælge ud af de mere etablerede spillere, hvis man ønsker at hente nye stjerner til holdet.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder