Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Wague: Jeg kæmper til det sidste

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 14. juni 2019Wague: Jeg kæmper til det sidste

Moussa Wague tog skrivemaskinen frem på klubbens officielle hjemmeside og skrev om sin nuværende situation samt fortiden og fremtiden. Han ser frem til at træne med førsteholdet dagligt.

- Jeg er stolt over at være i verdens bedste klub. Eto'o, Keita og Yaya Touré fik mig til at drømme om det da var lille og i år havde jeg muligheden for at slutte af med førsteholdet og vinde La Liga.

- Jeg forbedrer mig hver dag med Messi, Suárez, Dembélé og alle de andre. Ofte kigger jeg på Messi til træning og så bliver jeg mundlam. Jeg har ikke rigtig turde at være omkring Messi; jeg bar konstant hans trøje da jeg var lille. Måske får jeg en original en dag.

- Når jeg vender tilbage til august vil jeg træne og spille så meget jeg kan. Jeg vil kæmpe for min plads. Støtten fra min familie og mit land betyder, at jeg aldrig tvivler på mig selv.

- Mit første år i Barcelona var langt fra roligt. Jeg ventede tre måneder på min arbejdstilladels, så blev jeg skadet og så blev jeg smidt ud for at skubbe en fan, som råbte racistiske ord mod mig mens vi var ved at tabe en kamp på B-holdet. Jeg har undskyldt, men jeg mener stadig ikke at disse type mennesker bør være blandt tilhængerne.
Læs også
- Leicester vil have Wagué
- Torino viser interesse for Moussa Wague
- Wague har kun 90 minutter i benene
- Nu får Moussa Wague sin chance
- Officielt: Wagué rykker op på førsteholdet


Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder