Coutinho førte an i brasiliansk Copa-sejr

Landskampe - 15. juni 2019

Philippe Coutinho har store problemer med at assistere, score mål og finde sit spil i FC Barcelona, men når han spiller for Brasilien ligger han nede på midtbanen og her fungerer det super fint for ham. I nat scorede han to mål, da Brasilien åbnede Copa America.

Brasilien fik besøg af Bolivia og var til trods for fraværet af blandt andet Neymar storfavorit til at snuppe sejren. De skulle dog bruge VAR før de kom i front, da Bolivia spillede med hånd inde i feltet. Det skete fem minutter inde i anden halvleg og da dommeren efterfølgende pegede på pletten, sendte Coutinho bolden i nettet til 1-0.

Brasilien var klart overlegne og stod for nærmest alle chancer. Bolivia manglede skarphed oppe i angrebet når de endelig fik skabt noget, og det lå i kortene at Brasilien ville udbygge sin føring. For bare tre minutter efter føringsmålet vippede Firmino en lækker bold ind i en fremstormende Coutinho, som pandede kuglen i kassen til 2-0.

Arthur startede på bænken og sad derude i samtlige 90 minutter. Herfra kunne han se til, da indskiftede Everton trak skarpt ind i banen og kanonerede kuglen i kassen til slutresultatet 3-0. Dermed kom Brasilien godt fra land og Coutinho fik tanke selvtillid, som han har manglet i 99% af hele sidste sæson. Næste kamp for Brasilien er mod Venezuela - netop Venezuela møder i aften klokken 21.00 Peru.