Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho førte an i brasiliansk Copa-sejr

Landskampe - 15. juni 2019Coutinho førte an i brasiliansk Copa-sejr

Philippe Coutinho har store problemer med at assistere, score mål og finde sit spil i FC Barcelona, men når han spiller for Brasilien ligger han nede på midtbanen og her fungerer det super fint for ham. I nat scorede han to mål, da Brasilien åbnede Copa America.

Brasilien fik besøg af Bolivia og var til trods for fraværet af blandt andet Neymar storfavorit til at snuppe sejren. De skulle dog bruge VAR før de kom i front, da Bolivia spillede med hånd inde i feltet. Det skete fem minutter inde i anden halvleg og da dommeren efterfølgende pegede på pletten, sendte Coutinho bolden i nettet til 1-0.

Brasilien var klart overlegne og stod for nærmest alle chancer. Bolivia manglede skarphed oppe i angrebet når de endelig fik skabt noget, og det lå i kortene at Brasilien ville udbygge sin føring. For bare tre minutter efter føringsmålet vippede Firmino en lækker bold ind i en fremstormende Coutinho, som pandede kuglen i kassen til 2-0.

Arthur startede på bænken og sad derude i samtlige 90 minutter. Herfra kunne han se til, da indskiftede Everton trak skarpt ind i banen og kanonerede kuglen i kassen til slutresultatet 3-0. Dermed kom Brasilien godt fra land og Coutinho fik tanke selvtillid, som han har manglet i 99% af hele sidste sæson. Næste kamp for Brasilien er mod Venezuela - netop Venezuela møder i aften klokken 21.00 Peru.

Coutinhos statistik
93,5% succesfulde aflevering
43 afleveringer i alt
5 chancer skabt
5 succesfulde indlæg
4 tacklinger vundet
2 målLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

399,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder